Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: 1978 gevestigd aan de Pelgrimshei, 6, 5685HT in Best. KvK-inschrijfnummer: 54929881 met NL141716216B01. Voor vragen of contact kun je mailen met wendy@massageacupunctuureindhoven.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt 1978 samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar wendy@massageacupunctuureindhoven.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

Het is de week van werkstress 11 tm 15 november. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Met...

Lees meer

Actie van de maand

Actie tm eind november 2019:  Gratis intake gesprek bij eerste acupunctuur behandeling. Normaal 82,50 euro nu...

Lees meer
Meer nieuws
  • Acupunctuur

    Acupunctuur

    Benieuwd wat acupunctuur voor jou klachten kan betekenen ?

    Lees meer
  • Gouden handjes

    Gouden handjes

    Ze zeggen dat ik gouden handjes heb. Boek een massage en ervaar het zelf.

    Contact
  • Nieuwsbrief

    Nieuwsbrief

    Schrijf u nu in op de nieuwsbrief

    Inschrijven
  • Bedrijfsmassage

    Bedrijfsmassage

    STOELMASSAGE en andullatie therapie op de WERKPLEK

    Lees meer
  • Andullatie therapie

    Andullatie therapie

    NIEUW ! Het andullatie massage matras met 20 verschillende programma's

    Lees meer
  • Kadobon

    Kadobon

    Op zoek naar een leuk kado ? Geef een massage verwenbon kado. Leuk om te geven , leuk om te ontvangen.

    Kadobon
  • Afspraak

    Afspraak maken

    BEL/ SMS 06-44694606 of vul het CONTACT FORMULIER in

    Afspraak maken
  • GRATIS WHITEPAPER

    GRATIS WHITEPAPER

    Connect with the power and wonder within! De diamant in jou.

    Vraag aan
  • Feel Life's potential

    Feel life's potential.

    Lichaam, geest en ziel in balans.

    Contact
  • Jolanda Jolanda

    "Wendy je hebt gouden handjes ik kom zeker terug."

  • Greenhouse Group / Joline de Boer Greenhouse Group / Joline de Boer

    "collega's waren ontzettend tevreden over zowel de acupunctuur als de massages en hebben van zeer veel ontspanning kunnen genie"

  • Robert Robert

    "Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

  • Marcel Marcel

    "Je kent dat wel, te vaak, te lang achter het beeldscherm of onderweg. Dus ook veel te laat een afspraak gemaakt bij Massage & "

  • Wilma Wilma

    "Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De massage zelf is geweldig. Het is alsof je ...."

  • John John

    "Ik heb verschillende keren de ayurveda Shirodhara massage onder gaan. Daardoor ben ik rustiger geworden, kan ik beter ..."

  • Erik Erik

    "Bij jou geweest voor Massage de Luxe. Nou je maakt de naam waar. Wat een heerlijk massage. Echt gewoon super ..."

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.