Oosterse geneeskunde

U bent op zoek naar een effectieve behandelwijze voor uw klachten of ter verhoging van uw gevoel van welbevinden. Heb je van alles al geprobeerd maar blijven de klachten terug komen? Wil je de oorzaak van het probleem aanpakken? Of wil je je gezondheid optimaal houden om klachten te voorkomen. U bent geïnteresseerd in Oosterse geneeskunde.

U kunt bij mij terecht voor Oosterse geneeskunde zoals Ayurveda en Chinese Geneeskunde: Acupunctuur en Chinese massage in Eindhoven en Best.

De Oosterse geneeskunde omvat een natuurlijke, holistische aanpak van de klachten. Holistisch betekent: één geheel, alles omvattend. De hele mens wordt behandeld, lichaam en geest en niet alleen het aangedane deel.

Ayurveda is een natuurgeneeswijze uit India en maakt gebruik van kruiden, oliën en voedingssupplementen. Een van de belangrijkste behandelingen binnen de ayurveda is de massage. De ayurvedische massage therapy is heel effectief bij verschillende klachten.

Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese geneeskunde. De Chinese geneeskunde en Ayurveda worden al duizenden jaren toegepast. Deze geneeswijzen zijn erop gericht om de (energie)balans in het lichaam te herstellen. Men is gezond als men in balans is en energie soepel door ons lichaam stroomt.

De mens is van nature in balans. Een verstoring van de balans kan veroorzaakt worden door ons gedrag, interne problemen, voeding en/of omgevingsfactoren. levensenergie (Qi) en bloed dienen soepel door het lichaam te stromen. Op het moment dat er blokkades van Qi en/of bloed optreden ontstaat er een disbalans in de energie en op den duur ziekte.

Er wordt bij de oosterse geneeskunde ook gekeken naar het ontstaan van de klachten. Hierdoor wordt de oorzaak aangepakt in plaats van symptoom bestrijding.

De oosterse geneeskundige behandelingen kunnen ook preventief worden ingezet. Het is nog altijd beter om klachten te voorkomen dan te genezen. 

Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier in of bel 06-44694606

Nieuws

Zodra het voorjaar wordt, beginnen het niezen, hoesten, de geïrriteerde ogen en de benauwdheid weer bij veel mensen. Hooik...

Lees meer

Actie van de maand

Februari actie: Deze maand zijn de intake kosten gratis.  De eerste keer kost een acupunctuur behandeling deze maand 60 eu...

Lees meer
Meer nieuws
 • Acupunctuur

  Acupunctuur

  Benieuwd wat acupunctuur voor jou klachten kan betekenen ?

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  BEL 06-44694606 of vul het CONTACT FORMULIER in

  Contact
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief

  Schrijf u nu in op de nieuwsbrief

  Inschrijven
 • Bedrijfsmassage

  Bedrijfsmassage

  Ook voor bedrijfsmassages op de werkplek met STOELMASSAGE en ANDULLATIE THERAPIE

  Lees meer
 • Andullatie therapie

  Andullatie therapie

  NIEUW ! Het andullatie massage matras met 20 verschillende programma's

  Lees meer
 • Kadobon

  Kadobon

  Op zoek naar een leuk kado ? Geef een massage verwenbon kado. Leuk om te geven , leuk om te ontvangen.

  Kadobon
 • Over Wendy

  Over Wendy

  Ze zeggen dat ik gouden handjes heb. Boek een massage en ervaar het zelf.

  Lees meer
 • GRATIS RAPPORT

  GRATIS RAPPORT

  Vraag een GRATIS RAPPORT / HANDLEIDING aan.

  Gratis rapport
 • Feel Life's potential

  Feel life's potential.

  Connect with the power and wonder within! De diamant in jou. Lichaam, geest en ziel in balans.

  Contact
 • Jolanda Jolanda

  "Wendy je hebt gouden handjes ik kom zeker terug."

 • Greenhouse Group / Joline de Boer Greenhouse Group / Joline de Boer

  "collega's waren ontzettend tevreden over zowel de acupunctuur als de massages en hebben van zeer veel ontspanning kunnen genie"

 • Robert Robert

  "Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

 • Marcel Marcel

  "Je kent dat wel, te vaak, te lang achter het beeldscherm of onderweg. Dus ook veel te laat een afspraak gemaakt bij Massage & "

 • Wilma Wilma

  "Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De massage zelf is geweldig. Het is alsof je ...."

 • John John

  "Ik heb verschillende keren de ayurveda Shirodhara massage onder gaan. Daardoor ben ik rustiger geworden, kan ik beter ..."

 • Erik Erik

  "Bij jou geweest voor Massage de Luxe. Nou je maakt de naam waar. Wat een heerlijk massage. Echt gewoon super ..."

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.